Besplatna dostava za narudžbe unutar RH!

OLCHY Atelier

"Dizajn koji govori tvojim jezikom."

0

Your Cart

Povrat i zamjena

Povrat

Svi proizvodi su detaljno pregledani prije isporuke i isporučeni su neoštećeni u ispravnom stanju. Svi su proizvodi upakirani u transportne kutije u njihovoj originalnoj ambalaži kako bi do odredišta stigli neoštećeni.

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave ukoliko mu je:

isporučena roba koju nije naručio,

isporučena roba kojoj je istekao rok trajanja, i/ili

isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno, tražiti izradu Zapisnika o oštećenju ukoliko pošiljku preuzima u dostavnom uredu te odbiti preuzeti pošiljku. U tom slučaju se pošiljka vraća prodavatelju, a kupcu će biti poslana nova pošiljka.

Kupac ima pravo vratiti pogrešno isporučene artikle, oštećene artikle i artikle kojima je istekao rok trajanja. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), uz instrukcije za povrat te će korisniku poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.

Kupac nema pravo vratiti proizvode koji su otvoreni/korišteni.

Rok za sve reklamacije iznosi 15 dana od primitka robe. Reklamacije se primaju na e-mail info@olchyatelier.com ili kontakt telefon: +385 99 4333 220

Zamjena

Zamjena je moguća za drugu veličinu.

Zamjena nije moguća koliko je odjevni predmet šivan po mjeri zamjena.

Ukoliko imate poteškoća sa odabirom prave veličine, kontaktirajte nas na e-mail info@olchyatelier.com i rado ćemo Vam pomoći.

Rok za sve reklamacije iznosi 15 dana od primitka robe. Reklamacije se primaju na e-mail info@olchyatelier.com ili kontakt telefon: +385 99 4333 220

Select your currency
HRK Croatian kuna
EUR Euro