Besplatna dostava za narudžbe unutar RH!

OLCHY Atelier

"Dizajn koji govori tvojim jezikom."

0

Your Cart

Blog

Obožavam znakove kraj puta i jako sam sretna kada sam ih svjesna. Često se zapitam; koliko mi je znakova samo promaknulo zbog moje nesvjesnosti?

Trudim se odabirati intuitivno. Trudim se slušati svoj unutarnji glas, što naravno ne ide uvijek od ruke, ali znam da sam ga dobro čula kada vidim znakove koji mi to potvrđuju.

Kada sam tražila partnericu koja bi moje ideje pretvarala u magiju, razmijenila sam po nekoliko poruka s dvadesetak žena i kada sam se čula s Kristinom, osjetila sam da je to to. Nedugo nakon razgovora, na jedan hladni zimski dan, našle smo se na čaju i tada sam ustvari shvatila da nisam pogriješila i da je to susret nakon kojeg će nam životi krenuti u malo drugačijem smjeru. I zaista je tako, iza nas je nekoliko haljina, puno razgovora, mnoštvo razmišljanja o tome koji su najbolji materijali i modeli kako bi našim budućim klijenticama pružile samo najbolje. Iza nas je i jedan photosession koji je savršeno odrađen, a jedva čekam vidjeti što nas sve čeka. 

Potraga za fotografkinjom je trajala jako kratko i također sam odabrala dušom i naravno, nisam niti ovaj put pogriješila.

Kao validan znak za to da se sve događa baš kako treba jest taj da sam na putu na naš sastanak, slučajnim pogledom u pod pronašla djetelinu s 4 lista. Koja je oduvijek moj zaštitni znak i često me se može vidjeti kako ih tražim. Za sreću.

Vanessa je profesionalna i detaljna, s njom je tako lako razgovarati i s lakoćom prihvaća svaku moju želju.

Model, Jelena Huđek, prekrasna, pristojna i izuzetno profesionalna osoba koju sam odabrala pored njih 150. I opet bih nju odabrala jer tako dobro i s lakoćom radi svoj posao.

Šminkerica Nera je osoba koja je uz mene od samih početaka OLCHY-a. Već dvije godine se poznajemo i surađujemo. Nera je prije svega jedna divna duša koja zrači pozitivnom energijom i obasja svaki prostor u koji uđe. Osim toga što je divna duša, fantastično šminka i toliko je predana i fokusirana na ono što radi da zaslužuje svaku pohvalu i pažnju. Čim su se dva vodenjaka upoznala, znala sam da je to dobitna kombinacija.

Moj zaključak je ustvari da si na pola puta uspjeha ako si okružen pravim i kvalitetnim ljudima. Ovo je tek naš prvi korak, kao tim OLCHY, vidimo se na stotom i sretno nam!

Select your currency
HRK Croatian kuna
EUR Euro