Besplatna dostava za narudžbe unutar RH!

OLCHY Atelier

"Dizajn koji govori tvojim jezikom."

0

Your Cart

About

About OLCHY

OLCHY – akronim od Only Love Can Heal You, ime nastalo sasvim spontano prije 5 godina kada još nisam imala jasnu viziju čime se konkretno želim baviti, ali čim sam smislila OLCHY – znala sam da će to biti naziv mog branda jednog dana. I zaista je tako i bilo, 3 godine nakon polako krećem u izradu naušnica od keramike i sve se više zaljubljujem u ručni rad i otkrivam da je kreativnost ono što me pokreće. 

Nit vodilja branda OLCHY jest taj Love, ljubav, naša ljubav prema onome što radimo i ljubav kupca prema samom sebi jer si udovoljava sitnicama koje upotpunjuju žensku sreću odjećom i nakitom koji su prvenstveno kvalitetno i pametno rađeni te će tako biti nosivi godinama.

Dizajniranje odjeće je tiha vatra koja mi se dugo vrti po mislima. Završavam 2 tečaja iz šivanja, ali se zaljubljujem u dizajn i odlučim pronaći suradnicu koja bi moje ideje pretvorila u magiju. 

Vođena intuicijom pri odabiru pronašla sam Kristinu, suradnicu i kolegicu s kojom imam iste vizije i ciljeve; uživati u onome što volimo i klijenticama pružiti kvalitetnu odjeću i pomno biran dizajn.

Kristina Marić Akiki

Strast za šivanjem se rodila u ranom djetinjstvu. Baka me naučila vesti ručni rad, to je bio moj prvi susret s iglom i tako je počela ta ljubav.

Živjela sam na selu i tako nisam bila u mogućnosti vidjeti uživo raskošne haljine koje sam htjela za svoje lutke. Gledajući Eurosong počela sam razmišljati o tome kako bih ja to mogla napraviti sama. Ubrzo su sve moje lutke dobile haljine ravno s Eurosonga. 

U srednjoj školi sam počela s ozbiljnijim kreacijama kao što su; haljine, hlače, vjenčanice, muška odijela…

Niz se samo nastavio, a moja ljubav je postajala sve veća.

Martina Milnović Tina

Nisam oduvijek znala čime se želim baviti u životu i što je moja strast, ali sam oduvijek znala da me pokreće kreativnost i da je to moj način na koji ću se pokazati svijetu.

Keramika je obiteljski posao dug 15 godina i o tome dosta toga znam pa je samim time bilo pitanje vremena kada ću početi graditi nešto svoje. 

O šivanju i dizajnu pričam i mislim unazad par godina godina. Završavam 2 tečaja iz šivanja i shvaćam kako se zaljubljujem u dizajn. 

Izrada naušnica od gline su za moju dušu, a dizajniranje odjeće dugujem svom srcu i dugogodišnjem razmišljanju koje će napokon ugledati svjetlo dana.

Za kraj, moj mali savjet svima; ne pristajte na manje nego što zaslužujete i radite u životu isključivo ono što volite.

Select your currency
HRK Croatian kuna
EUR Euro